top of page
Welkom

Wij zijn Bart en Jeanet,
Met 'The WaveBay' willen we onze passie voor *goede zorg, balans en zelfgenezing delen.

Jeanet_Bart_Arnhem_APS Therapie

Jeanet is gediplomeerd verpleegkundige CHE (christelijke hogeschool Ede) en werkt nu ruim 40 jaar in de zorg, in verschillende rollen, van verpleegkundige tot thuiszorg manager. En brengt met haar ervaring en expertise de juiste aandacht voor de basis van goede zorg. Haar motto is:

"Rust, Reinheid en Regelmaat"

Barts zoektocht naar het zelfhelend vermogen van het lichaam begon toen hij ruim 10 jaar geleden ziek werd met een zeldzame auto-immuunziekte. Hij zocht net zo lang tot hij ontdekte welke vorm van balans er nodig is om met onverklaarbare klachten om te gaan, tot er genezing mocht plaatsvinden. En met succes!
Behalve in goede gezondheid, is hij inmiddels ook gevorderd gediplomeerd orthomoleculair adviseur.

Certified

Orthomoleculair adviseur gevorderd

Over onze keuzes

We ontdekten dat wanneer je op een bewuste wijze samenwerkt met je eigen lichaam en geest, je betere keuzes kunt maken en dat deze bijdragen aan een langer, gezonder en gelukkiger leven.

Tijdens de zoektocht naar balans ontdekten we de werkelijke kracht van natuurlijke voeding, de juiste supplementen, aarden, frequentie therapie en trauma-verwerking. En hebben we een plek kunnen geven aan de vele innovatieve zorginnovaties die momenteel vrijkomen om bijvoorbeeld aanvullende analyses te kunnen maken om oorzaken van disbalans op te sporen.

"De balans vinden voor zelfheling is een proces dat je aan jezelf mag toestaan".

Lees onze site eerst door en plan dan een gratis kennismakinggesprek met ons in, dan overleggen we wat wij voor u kunnen betekenen.

Integraal zorgperspectief


*Goede zorg betekend voor ons het toepassen en adviseren vanuit de integrale gezondheidszorg. Dat wil zeggen dat alle beschikbare reguliere protocollen en holistische en innovatieve methoden die gericht zijn op;
het herstellen van evenwicht en het voorkomen, stabiliseren en genezen van o.a. chronische ziekten meegenomen worden in het advies.
 

Onverdeelde aandacht voor je welzijn

In tijden van hoge externe belasting is het nog belangrijker om goed naar je lichaam te luisteren, dat niets liever wil dan goed voor jou zorgen, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn voor een gelukkig en vervullend leven.

 

Passende zorg

Het is daarom essentieel om geïnformeerde beslissingen te nemen die rekening houden met je huidige medicatie, behandelprotocollen van uw arts, en lopende gezondheidstrajecten, zodat je de weg kunt bewandelen die het beste past bij jouw situatie, en bij wat je nu en in de (nabije) toekomst wil zijn.

Integraal zorgperspectief
bottom of page