top of page

Tesla en Rife quantum waves

The WaveBay quantum healing is een unieke en ontspannende sessie waarin jij jezelf kunt opladen en terug kunt keren naar je natuurlijke staat van flow.

De sessie bestaat uit 2 delen van max. 1 uur (90 tot 120 min. totaal), waarin we de energie gevende en helende 'waves' van een grote 'Rife-machine' (met dubbele Tesla spoel) combineren met helende Solfeggio frequenties en etherische oliën (aromatherapie).

Be delightfully surprised by DNA healing frequencies, vibes & aromatherapie in één

Moksha-Me evenement

Schrijf je in voor de nieuwe Moksha-Me ceremonie

Quantum Scalar Waves

"Alle zintuigen, je DNA en je cellen helpen mee diepe ontspanning en heling te ontvangen".

Dit unieke signature concept van the WaveBay is een combinatie van oeroude shamanistische elementen, waarin we in het eerste uur ontspannen vanuit de aardse mannelijke frequenties tot en met de etherische vrouwelijke energie. We maken de verbinding tussen hemel en aarde met ons lichaam en onze 'spirit' in het nu 'zeropoint energy field'.

In de tweede ronde gaan we de diepte in en kun je dichtbij 'sjamaan-achtige' ervaringen komen met enkel een zuiverende gemberthee of hartverwarmende beker met rauwe cacao . Deze sessie verzorgen wij op de gewenste locatie voor groepen vanaf 5 tot 500 spirits.

"Frequentie DJ' - Bart verzorgd de tunes en quantum waves en Jeanet de bijpassende etherische oliën. (vergelijkbaar met een sauna opgieting). Alles bij elkaar een helend spektakel om je eigen lichaam toestemming te geven heelheid te ervaren.

U kunt ons ook boeken als evenement voor een vitaliserende sessie voor je festival of bedrijfsfeest.

Bel: 06 29338556 en we geven je de details om samen een mooi evenement te organiseren!

aroma therapie

​De WaveBay Quantum waves biedt drie verschillende frequenties in één sessie:
 

1: Quantum Scalaire Genezing

Scalaire therapie maakt gebruik van de kracht van kwantum-EMF-scalaire golven om uitgebreide genezing voor zowel lichaam als geest te bereiken. Deze aanpak levert een reeks voordelen op, waaronder verbetering van de stemming, vermindering van stress en verhoogd energieniveau en welzijn.
 

Het versterken van je DNA door middel van scalaire therapie vergroot de veerkracht tegen schade. Bovendien draagt scalaire energiegenezing bij aan de zuivering van bloedcellen, wat resulteert in een verbeterde cellulaire functionaliteit.


Wetenschap
De bijdragen van beroemdheden als Rife, Tesla en Einstein hebben de ontdekking van deze helende werking van scalaire energie aanzienlijk beïnvloed. Vandaag de dag is op Pub MEd veel wetenschappelijk peer reviewed onderzoek te vinden dat deze bevindingen bevestigd. 
 

2: Harmoniserende Rife-frequenties

Opmerkelijk is dat Rife Frequenties, ontwikkeld door Dr. Raymond Royal Rife, naadloos harmoniëren met scalaire golven, wat culmineert in nauwkeurig op maat gemaakte en geïndividualiseerde behandelingen.

 

3: Helende synergie met Schumann-resonanties

De uitlijning van scalaire golven met Schumann-resonanties genereert diepgaande helende effecten. Deze synergie verhoogt niet alleen het energieniveau aanzienlijk, maar versterkt ook de immuunfunctie. Door te resoneren met deze aangeboren frequenties veroorzaken scalaire golven opmerkelijke verbeteringen in het algehele welzijn.

bottom of page