top of page

Versneld herstel
met APS therapie

APS is een energie therapie die middels een apparaat met een heel specifiek type microstroom het lichaam stimuleert tot herstel, regeneratie en energie bevordering voor o.a.:

 

Pijnstilling

Energiebevordering

Versneld herstel


Het apparaat geeft een signaal af dat het lichaamseigen actiepotentiaal opwekt (de natuurlijke geleiding in de zenuwbanen). Daarmee verbetert APS therapie de bloedsomloop, de afvoer van afvalstoffen en de aanmaak van pijnstillende en energie opwekkende stoffen.

APS machine
aps therapie

APS therapie heeft een symptoom-verlichtende werking, veroorzaakt door een proces waarbij de zelfgenezende mogelijkheden van het lichaam geactiveerd worden. Inmiddels weten wij uit vele ervaringen dat APS therapie de kwaliteit van het leven aanmerkelijk verbetert, en direct merkbaar, wanneer je ontsteking gerelateerde klachten hebt en is;

Volkomen veilig

Pijnloos

Betaalbaar

​APS therapie kan veilig worden toepast door patiënten met knie- en/of heupprothesen of andere prothesen of metalen implantaten.

Als u op zoek bent naar een niet-invasieve, medicijnvrije benadering van pijnbeheersing, verbeterde energieniveaus en versnelde genezing, kan APS therapie het antwoord zijn waar u naar op zoek bent.  De APS therapie behandeling is afgestemd op uw specifieke situatie voor pijnbeheersing en genezing en wordt veelal aangevuld met bijbehorend orthomoleculair en leefstijl advies.

Het tarief voor APS-therapie is als volgt:
1 uur APS-therapie: € 60,-
Aanschaf APS-elektrodes: € 20,- (eenmalige kosten)


Maak een afspraak voor een APS-therapie behandeling.
Een telefonisch intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Meer informatie:

APS-therapie is uniek omdat het de lichaamseigen actiepotentialen nabootst, wat de basis vormt voor de naam: Action Potential Simulation, ofwel de simulatie van actiepotentialen.

Een actiepotentiaal is een elektrische ontlading van een lichaamscel. Deze ontladingsreactie verspreidt zich langs de zenuwen. Het is een signaal waarmee het lichaam informatie verzendt naar of ontvangt van het centrale zenuwstelsel. Omdat APS-therapie dit signaal nauwkeurig simuleert, reageert het lichaam door pijnstillende en ontstekingsremmende stoffen vrij te maken en de productie van Adenosine Tri-Phosfaat (ATP) aanzienlijk te verhogen. Dit verbetert de doorbloeding en bevordert het herstel van weefsels in het getroffen gebied. Bij veel chronische en auto-immuunziekten, zoals reuma, fibromyalgie, ME (chronisch vermoeidheidssyndroom) of CVS (myalgische encefalomyelitis), is er een tekort aan ATP in en rond de lichaamscellen.


Aangetoonde effecten zijn onder andere:
 

  • Pijnverlichting: APS therapie stimuleert de afgifte van natuurlijke pijnstillende endorfines, waardoor de pijnintensiteit effectief wordt verminderd.

  • Verminderde ontsteking: APS therapie helpt de ontstekingsreactie te moduleren, bevordert weefselgenezing en verlicht ontstekingssymptomen.

  • Verhoogde energieniveaus: APS therapie kan de cellulaire energieproductie verhogen, waardoor de algehele energieniveaus verbeteren en vermoeidheid wordt bestreden.

  • Verbeterde slaapkwaliteit: Door onderliggende pijn en ongemak aan te pakken, kan APS therapie bijdragen aan betere slaappatronen.

  • Toegenomen mobiliteit: Verminderde pijn en ontsteking kunnen leiden tot een verbeterde gewrichtsbewegingsbereik en verbeterde fysieke functie.

  • Bevorderde bloedcirculatie: APS therapie kan de bloedstroom naar getroffen gebieden stimuleren, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen worden gefaciliteerd.

  • Versnelde wondgenezing: Verbeterde bloedstroom en cellulaire energieproductie kunnen een snellere wondgenezing en weefselherstel bevorderen.

  • Verhoogd humeur: Verminderde pijn en verbeterd fysiek welzijn kunnen een positieve invloed hebben op de stemming en de algehele levenskwaliteit.

  • Versterkt immuunsysteem: Door onderliggende chronische aandoeningen aan te pakken, kan APS therapie bijdragen aan een sterkere immuunrespons.

bottom of page