top of page

Versneld herstel
met APS energie

APS is een energie therapie die middels een apparaat met een heel specifiek type microstroom het lichaam stimuleert tot herstel, regeneratie en energie bevordering voor o.a.:

 

  • Pijnstilling

  • Energiebevordering

  • Versneld herstel


Het apparaat geeft een signaal af dat het lichaamseigen actiepotentiaal opwekt (de natuurlijke geleiding in de zenuwbanen). Daarmee verbetert APS therapie de bloedsomloop, de afvoer van afvalstoffen en de aanmaak van pijnstillende en energie opwekkende stoffen.

APS machine

​APS therapie kan veilig worden toepast door patiënten met knie- en/of heupprothesen of andere prothesen of metalen implantaten.

logo
aps therapie

APS therapie heeft een symptoom-verlichtende werking, veroorzaakt door een proces waarbij de zelfgenezende mogelijkheden van het lichaam geactiveerd worden. Inmiddels weten wij uit vele ervaringen dat APS therapie de kwaliteit van het leven aanmerkelijk verbetert, en direct merkbaar, wanneer je ontsteking gerelateerde klachten hebt en is;

  • Volkomen veilig

  • Pijnloos

  • Betaalbaar

Disclaimer:

Overtuig u bij pijnbestrijding met APS therapie altijd eerst van de oorzaak van de pijn (bijvoorbeeld via een diagnose van de huisarts). Pijn kan een signaal zijn dat ook andere medische behandeling noodzakelijk is.
 

APS passen wij niet toe bij:

  1. Personen die lijden aan epilepsie.

  2. Personen met een pacemaker.

  3. Bij acute trombose of infarct (tot 12 weken na het optreden ervan).

  4. Vrouwen die zwanger zijn.

bottom of page